Показване на 1–56 от 668 резултата

Промо
Промо
68.97 лв. 57.93 лв.

NOW Foods

NOW Foods, с над 55 години история в производството на натурални продукти, е установена като водеща марка в индустрията благодарение на своя неотстъпчив ангажимент към качеството. От 2000 г., компанията е пионер в получаването на сертификацията за Добри производствени практики (GMP), като поддържа най-високата оценка ‘A’ от Националната асоциация на продуктите (NPA). [read more]NOW Foods строго следва и надхвърля стандартите на FDA и NPA, доказвайки ангажимента си към изключителното качество.

Също така, компанията инвестира в допълнителни форми на сертификация, като органичните продукти и съставки на NOW са сертифицирани от Quality Assurance International (QAI), един от водещите сертифициращи агенции в САЩ. Много от продуктите на NOW са също така потвърдени като Non-GMO от Non-GMO Project, което осигурява допълнително доверие в качеството и безопасността на съставките.

Със своите световнокласни лаборатории, Нау Фудс провежда изчерпателни тестове на суровини и готови продукти, извършвайки над 19,000 теста месечно. Те са съобразени със стандартите ISO 22716:2007 за производство на лични грижи, а също така предлагат косхерни и халал продукти. Всички тези фактори спомагат за изграждането на доверие в марката и качеството на продуктите „NOW“ и „НАУ“, което е от съществено значение за потребителите, търсещи натурални и безопасни хранителни добавки и продукти за лична грижа[/read]

УВЕДОМЛЕНИЕ ПРИ ДОСТАВКА Ще Ви уведомим, когато получим този продукт. Моля, оставете си валиден email адрес.