Original price was: 130.00 лв..Current price is: 89.89 лв..

ПЕРФЕКТНО ЗДРАВЕ на ДОСТЪПНИ ЦЕНИ!
ПОБЪРЗАЙ! ТАЗИ ЦЕНА Е ВАЛИДНА ОЩЕ:

Имунна Подкрепа | AgeLoss 90 капс

Специално разработена натурална натурална хранителна добавка, която поддържа нормалната функция на имунната система и допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес. Подпомага изграждането на антитела срещу вирусите. Доставя изключително висока Антиоксидантна активност. Съдържа високи дози от Витамините A, C и E + Цинк.

УКАЗАНИЕ ЗА УПОТРЕБА: По 2-3 капсули дневно.

Прецизна формула, разработена с най-висококачествените естествени източници на хранителни вещества и други полезни за имунната система растителни продукти. Нейната мисия е да неутрализира свободните радикали, които атакуват имунната система и да й помогне да работи по най-добрия начин. Резултатът е една изключителна хранителна добавка, която поддържа нормалната функция на имунната система и допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес. В допълнение, тя осигурява на тялото също енергодобивен метаболизъм, който в комбинация с подходящите имуно-поддържащи антиоксидантни хранителни вещества, съживява организма.

AgeLoss Immune Support включва:

REJUVABOLIC™ Антиоксидантен микс: Патентован растителен полифенолен комплекс, който доставя висока Антиоксидантна активност. Благодарение на своя уникален антиоксидантен състав, включващ екстракт от гроздови семки, боровинки, малини, плюс ключовите хранителни вещества транс-ресвератрол и кверцетин, оказва мощна подкрепа на организма с катаболните процеси и спомага за неутрализирането на свободните радикали в тялото.

FIRST DAY™ Хранителен микс: Пълноценен микс от антиоксидантни цели храни и хранителни вещества, като маслини, зелен чай, акай, куркума и други естествени съставки. Тук той е допълнен от състава на патентования комплекс Thione Complex ™, който допълнително повишава противовъзпалителната реакция на организма, както и защитата му от оксидативния стрес.

Цинк и Витамини A, C и E подкрепят нормална функция на имунната система и допринасят за защитата на клетките от оксидативния стрес.

ПРОИЗВОДИТЕЛ: Natural Organics, Inc. (Natures Plus) – САЩ, Ню Йорк 11747, Мелвил

ИЗЧЕРПАН

УВЕДОМЛЕНИЕ ПРИ ДОСТАВКА Ще Ви уведомим, когато получим този продукт. Моля, оставете си валиден email адрес.
УВЕДОМЛЕНИЕ ПРИ ДОСТАВКА Ще Ви уведомим, когато получим този продукт. Моля, оставете си валиден email адрес.