(3 клиентски отзива)

26.99 лв.

Витамин D на Капки (50 мл) ZeinPharma, Германия

Натурално Витамин D на капки в база от кокосово олио (от полезни MCT средноверижни триглицериди) за оптимална абсорбция в организма. Извлечен от природни източници и в своята бионалична активна форма, холекалциферол, всяка капка от уникалната хранителна добавка на ZeinPharma снабдява тялото с оптимална доза от 25μg Витамин D3 от най-високо качество! Абсолютно чист, без примеси и подходящ за вегетарианци. Приемът му оказва благоприятно въздействие върху нервната система, допринася за нормалното функциониране за имунната система, както и за поддържане здравината и плътността на костите.

Витамин D3, наричан също „слънчевият витамин“, е мастноразтворим витамин с важно значение за нормалното функциониране на човешкия организъм. Той съдейства за оптималната здравина и растеж на костите и засилва функцията на имунната система. Оказва благоприятно въздействие върху нервната система. Подпомага нормалното усвояване и използване на Фосфор и Калций.

Витамин D3 е силно препоръчителна добавка за допълнителен прием. Все по-често се назначава от лекарите през есенно-зимните месеци, когато набавянето му по естествен път чрез слънчевите лъчи значително спада.

Витамин D на Капки (50 мл) ZeinPharma е висококачествена хранителна добавка в своята бионалична активна форма – като холекалциферол, 100% натурална и извлечена от природни източници. Съдържащият се Витамин D3 идва от ланолин, който е естествен, а не синтетичен източник.

За база е използвано полезното кокосово олио, а не евтини растителни масла като слънчогледово масло. Именно кокосовото олио от средноверижни триглицериди (MCT) допринася за бързо и лесно усвояване на Витамин D3, осигурява енергия и подсилва метаболизма. Олиото е получено от кокосово масло и е изключително подходящо за спортисти, вегани и хора следващи палео-диета.

  

УКАЗАНИЕ ЗА УПОТРЕБА: По 1 капка дневно. Капките може да се приемат с лъжица или да се смесват с друга течност.

Опаковката стига за една пълна година!

ПРОИЗВОДИТЕЛ: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29, zeinpharma.de

 ❤️ ЗАЩО ОТ НАС? ❤️

✅Подбрани доказани продукти от РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН
✅Директно от официалните вносители - гаранция за произход, качество, срок на годност и съхранение
✅Доставка от САМО 1.50 лв. при покупка над 1 хранителна добавка. За доставка виж ТУК
✅БЕЗПЛАТНА доставка със СПИДИ при покупка над 70.00 лв. и до 2 кг.
✅Отстъпка при плащане с кредитна/дебитна карта
✅Проследяване на доставката в реално време
УВЕДОМЛЕНИЕ ПРИ ДОСТАВКА Ще Ви уведомим, когато получим този продукт. Моля, оставете си валиден email адрес.