27.99 лв.

ХИАЛУРОН Форте – 200mg х 30 капс ZeinPharma

Съдържание: 30 капсули

Веганска форма на хиалуронова киселина, за производството на която не са използвани животински съставки. Получена посредством естествен процес на ферментация. Високодозирани капсули с оптимален размер на молекулите на хиалуроновата киселина от 800 до 1500 kDa, който позволява уникално усвояване от организма. Подобрява еластичността, хидратацията и вида на кожата. Поддържа ставите и костите здрави.

Натуралната хранителна добавка Хиалурон Форте на ZeinPharma съдържа 30 високодозирани вегетариански капсули с ценната хранителна субстанция, която е със 100% растителен произход. Основното предимство на продука пред останалите продукти на пазара се крие във високата доза хиалуронова киселина, която се съдържа само в една капсула. Дневният прием доставя цели 200 mg хиалурон, за разлика от повечето добавки в сегмента, които съдържат средно само 50 mg. Високата дозировка осигурява максимална ефективност, без да са установени странични ефекти.

Другото предимство на добавката на ZeinPharma е размерът на молекулите на хиалуроновата киселина, който определя нивото на абсорбация от организма. Тук те са с оптимална молекулна маса от 800 до 1500 kDa, защото според проведени научни изследвания именно тогава се наблюдава най-доброто усвояване на хиалурона. Благодарение на този молекулен размер, активната съставка в капсулите на ZeinPharma се усвоява от тялото толкова добре, колкото се случва по венозен път.

  • Отразява се благоприятно на еластичността, хидратацията и красивия вид на кожата;
  • Поддържа ставите и костите здрави и ги предпазва от възпаления и болки;
  • Осигурява антиоксидантна защита и предпазва клетките от оксидативен стрес, който е причина за стареенето на организма, както и за редица заболявания;
  • Допринася за поддържането на нормалното състояние на очите, венците и всички меки тъкани на тялото.

 

УКАЗАНИЕ ЗА УПОТРЕБА: По 1 капсула дневно.

ПРОИЗВОДИТЕЛZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29, zeinpharma.de

 ❤️ ЗАЩО ОТ НАС? ❤️

✅Подбрани доказани продукти от РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН
✅Директно от официалните вносители - гаранция за произход, качество, срок на годност и съхранение
✅Доставка от САМО 1.50 лв. при покупка над 1 хранителна добавка. За доставка виж ТУК
✅БЕЗПЛАТНА доставка със СПИДИ при покупка над 70.00 лв. и до 2 кг.
✅Отстъпка при плащане с кредитна/дебитна карта
✅Проследяване на доставката в реално време
УВЕДОМЛЕНИЕ ПРИ ДОСТАВКА Ще Ви уведомим, когато получим този продукт. Моля, оставете си валиден email адрес.